Domaćin Zoran dobio same pohvale i tri desetke: ‘Pripremio je odličnu večeru i lijepo nas ugostio’

Foto: RTL

U ponedjeljak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ društvo se dobro najelo i odlično zabavilo kod Zorana iz Viškova koji je osvojio visokih 38 bodova!

Prva ovotjedna ‘Večera za 5 na selu’ iz Rijeke i okolice održala se u Viškovu kod 55 godišnjeg Zorana Lovrića, a ekipa se već na dočeku sprijateljila. “Nekako smo svi kliknuli iz prve. Imam osjećaj da smo svi došli ležerno. Došli smo se zabaviti, opustiti, dobro pojesti i popiti, a kad se takvi ljudi nađu onda bude dobra kulisa cijele te priče”, kazao je Arno.

Nakon aperitiva domaćin je poslužio punjene i pohane palačinke za predjelo. “Palačinka je bila dobra, po mom ukusu i smazala sam je u tren oka”, pohvalila je Olivera dok je Mate komentirao: “Nemam naviku tako nešto jesti, ali sam se ugodno iznenadio i meni je to bilo za deset!”

Foto: RTL

Za glavno jelo Zoran je ponudio teletinu i povrće ispod peke, što se posebno svidjelo Jerku, koji se vrlo brzo isprofilirao kao glavni zabavljač za stolom. “Ova peka je među tri najbolje peke koje sam ikad jeo! Ja bih još mali komadić mesa za desert”, oduševljen je bio Jerko, a Mate je pohvalio: “Meso se raspadalo pod vilicom, a krumpir je bio fino pečen.”

Foto: RTL

Kao šećer na kraju domaćin je poslužio osvježavajuću panna cottu sa šumskim voćem koju su svi pohvalili. “Jeli smo dosta kaloričnu hranu pa je odgovarala ta kiselo-slatkost tog deserta, lijepo se upotpunio s cijelim menijem”, komentirao je Arno, a Jerku se desert toliko svidio pa je doslovno očistio čašu deserta s kruhom: “Desert je bio taman da ga posrčem cijelog i pomažem s kruhom!”

Foto: RTL

Iznenađenje večeri bile su mažoretkinje koje su svojom koreografijom oduševile goste, a onda su krenule padati visoke ocjene i komplimenti na Zoranovu večeru. “Hrana je bila odlična, kao i atmosfera, hvala puno domaćinu”, pohvalila je Olivera koja je Zorana ocijenila desetkom, baš kao Mate i Arno: “Zoran je pripremio odličnu večeru i lijepo nas ugostio, svi smo se lijepo proveli.” Jerko, koji se najviše najeo, dao je najmanju, ali i dalje visoku ocjenu 8 pa je tako Zoran osvojio lijepih 38 bodova.

Foto: RTL

Sutra kuha Mate, a može li on nadmašiti uspješnu Zoranovu večeru – pogledajte u novom nastavku ‘Večere za 5 na selu’ u utorak od 20.15 sati na RTL-u!

Komentari