Domaćica Jadranka za svoje goste organizirala prijevoz kočijom: ‘Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…’

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

U showu ‘Večera za 5 na selu’ u utorak navečer domaćica Jadranka iznenadila je ekipu već na samom početku večere, a onda je poslužila tradicionalna turopoljska jela.

“Ovo je predivno, nikad se nisam vozila u kočiji! Ovo će mi ostati u sjećaju, to je za mene bilo iznenađenje, mislila sam da princ dolazi po mene s kočijom”, kazala je oduševljeno Ines nakon što je Jadranka za svoje goste organizirala nešto drugačiji prijevoz do njezina doma – vožnju u starinskoj kočiji. Potom je domaćica ljubazno, ali pod malom tremom, dočekala ekipu s aperitivom, a onda je za predjelo poslužila svoj domaći kruh, sir i narezak.

“Predjelo mi je izgledalo odlično – domaći sir, mekani i tvrđi, kuhani sir, salama sa sjemenkama te domaći kruh”, pohvalila je Ines dok je Goran kratko i jasno zaključio: “Sve mi je odgovaralo!”

Predjelo (Foto: RTL)

Za glavno jelo Jadranka je poslužila kotlovinu s više vrsta mesa te restani krumpir. “Falila mi je dekoracija na tanjuru, ovako je izgledalo razbacano”, komentirala je Ružica, a Goran je istaknuo: “Piletina je bila mekana, krumpir dobro začinjen i sve mi je bilo u redu.”

Glavno jelo (Foto: RTL)

Jadranka je za desert poslužila domaće kremšnite, no gosti su redom komentirali kako nisu dovoljno rahle. “Bila je ukusna, ali malo pretvrda”, kazao je Silvio, s kojim se složila i Ines: “Volim mekše kremšnite, ova mi je bila previše tvrda…”

Desert (Foto: RTL)

Unatoč različitim komentarima na pripremljena jela, svi su primijetili kako se ni druga ovotjedna domaćica nije mogla riješiti treme. “Ne možemo joj zamjeriti, to je tako”, rekao je Goran koji je u potpunosti razumije, a Ružica je istaknula: “Očekivala sam da će Jadranka kao domaćica više pričati i da će se opustiti.”

Nakon još jednog iznenađenja, veselih tamburaša koji su podignuli atmosferu, stigao je red na ocjenjivanje. Ružica je Jadranki dala ocjenu sedam jer je imala veća očekivanja od njezine večere, a jednaku ocjenu dao joj je i Silvio: “Salata nije bila začinjena, kotlovina mi nije pasala, a kremšnita je bila malo teška.” Ines joj je dala ocjenu osam zbog pretvrde kremšnite, jedino je Goranu sve bilo za deset: “Sve mi je bilo odlično, sve što ja volim i bilo je super!” Tako je Jadranka ukupno osvojila 32 boda te se trenutačno nalazi na drugome mjestu.

Poredak (Foto: RTL)

Sutra kuha Silvio, a što će on pripremiti gostima i hoće li njegova večera proći bez treme – pogledajte u srijedu u ‘Večeri za 5 na selu’ od 20.15 sati na RTL-u!

Komentari