Domaći reprezentativac u tajnosti oženio manekenku! Oboje iznenadili neobičnim outfitom

Foto: Facebook

Rukometaš i domaći reprezentativac Igor Karačić izrekao je sudbonosno “da” Dušici Andanovskoj. Sretne je vijesti objavio na Facebooku, gdje je podijelio zajedničku fotografiju s ceremonije. Mostarac i Makedonka, koji svoju privatnost drže daleko od javnosti, vjenčali su se u tajnosti i u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Mladenka je pred oltar stala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici iznad koljena s dugim čipkastim veom, a obula je bijele salonke.

U casucal varijanti bio je i rukometaš, koji je odjenuo crno odijelo, nije imao kravatu niti leptir mašnu, a na nogama je imao sportske tenisice.

Inače, par se upoznao u Makedoniji kada je Igor igrao za Vardar u kojem je proveo nekoliko godina, a s manekenkom je u vezi nešto više od dvije godine. Svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti, ali povremenim zajedničkim objavama jasno su davali do znanja koliko uživaju u ljubavi.U ožujku prošle godine Igor je objavio da su se on i dušica – zaručili. Rukometaš ju je zaprosio iznenadivši je ružinim laticama oblikovanima u srce i svijećama na podu. Nabavio je i tortu na kojoj je pisalo “Hoćeš li se udati za mene?”.

Foto: Instagram


Komentari