Domaći glumac o borbi sa zloćudnim tumorom: ‘Jasno mi je da više nikada neću biti ona osoba koja sam bio’

Foto: Facebook

Hrvatski glumac, scenarist, pisac i producent, Matija Jakšeković kojeg javnost najviše pamti po ulozi iz popularne serije ‘Bibin svijet’, na društvenim mrežama progovorio je o svom iskustvu nakon suočavanja sa zloćudnim tumorom.

“Prije točno godinu dana u ovo vrijeme, ležao sam u bolnici na drugom ciklusu kemoterapije, od tada sam dobio ogromnu količinu podrške od mnogih ljudi ovdje koje nikad nisam upoznao i zahvalan sam vam svima na tome od srca. No iako sam mislio da mogu zamisliti kako je ljudima koji su prošli kroz kemoterapiju, istina je da nisam imao pojma dok to nisam sam iskusio, između onoga mene prije raka i onoga što sam danas nalazi se cijeli svemir, danas mi je jasno da više nikada neću biti ona osoba koja sam bio”, napisao je glumac.

“Da bi dobili tek mali uvid u to što znači oporavak od takvog jednog liječenja bilježim ovdje jednu crticu s današnjim datumom. Dakle trebalo je proći cijelo ovo vrijeme da budem ponovno u stanju fizički obaviti inače jednostavne i uobičajene aktivnosti kao što je odlazak na plac”, nastavio je.

“Znam da će mnogima ovo izgledati smiješno, no danas sam sretan jer sam ponovno u stanju obaviti tjednu kupnju samostalno, a da nisam potpuno iscrpljen i slomljen, te tom trivijalnom činjenicom sam se odlučio pohvaliti vama svima koji se nalazite u mom telefonu!”, zaključio je Matija ispod fotografije na kojoj je stavio namirnice koje je kupio na placu.

Komentari