Domaće face otkrile pikanterije iz ljubavnog života, Grubnić: ‘Ja sam vrlo konzervativan po tom pitanju‘

Instagram/markogrubnic

Iako mnogi svoj ljubavni život kriju kao zmija noge, novinaru Davoru Gariću za In magazin, poznate face s naše estrade otkrili su tajne uspješnosti svoje veze, ali i eksperimentiraju li unutar svoja četiri zida.

Modni stilist Marko Grubnić ne krije da je zaljubljen preko ušiju, a na pitanje nakon koliko partnera smatra da je osoba promiskuitetna, stilist otkriva da je vrlo konzervativan što se toga tiče.

“Pa to je vrlo relativan pojam! Ja sam vrlo konzervativan i dosadan po tom pitanju. Meni je sve dvoznamenskasto – really”, rekao je Grubnić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Novinaru Gariću, glazbenica Lana Jurčević otkrila je kako bi s partnerom pregovarala kada bi joj predložio da u spavaću sobu dovede i svoju prijateljicu. Lana ističe da se sve razgovorom rješava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

 Na pitanje s kojom bi juriliciom usporedio svoj talent u krevetu glumac Slavko Sobin je, kao i po pitanju svog ljubavnog života, bio vrlo misteriozan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

 “Pričamo li trajanju ili o tehnici? Trajanje – formula u zavoju, a kvaliteta. Dat ću ti popis pa pitaj druge!”, rekao je Sobin.

Dok slatko iščekuje rođenje prvog sinčića, Maja Šuput se prisjetila svojih eksperimenata iz mladosti, te otkrila da se probudila u krevetu potpunog neznanca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 “A mislim, stvarno bi bilo tragično da mi se nije dogodilo! Kad je žena u najboljim godinama i singl, mora se negdje poskliznuti!”, zaključila je Maja.


Komentari