Domaća glumica objavila fotku u badiću i otvorila dušu, a pratiteljica joj izvrijeđala obrve: ‘Moje tijelo možda ne izgleda savršeno’

Foto: Instagram

Marijana Mikulić, domaća glumica koja se proslavila ulogama u brojnim serijama, poprilično je aktivna na društvenim mrežama gdje s fanovima svakodnevno dijeli detalje iz svog privatnog života. Ovog puta Marijana je bez “dlake na jeziku” progovorila o – svojoj liniji, a ono što je napisala oduševilo je gotovo dvije tisuće ljudi.

Glumica je, naime, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu, a pritom je priznala kako – nije savršena.

“Moje tijelo možda ne izgleda savršeno. Ali je jedino koje imam. Ako ništa drugo, izrodilo je tri mala savršena gremlina”, započela je ova majka trojice sinova.

“Imam i neke svoje želje i potrebe, ono kako bih ja htjela izgledati, zato što se ja kao ja tako osjećam dobro. Ali prije svega mi je bitno da je to tijelo zdravo i zato se trudim držati ga u formi koliko ide, i hraniti se zdravo”, nastavila je ova glumica iz Mostara.


“Ali se neću izgladnjivati niti svaki dan provoditi u teretani da bih izgledala po nekim normama savršeno. Priznajem, ja sama sebi nisam savršena, ali se svaki dan trudim voljeti sebe točno takvom kakva jesam, i uživati u svakom danu kao u ovom danas”, poručila je Marijana i oduševila mnoge.

“Tvoje je tijelo savršeno. Sve drugo suvišno”, “Divna, predivna”, “Ma kako se usudiš biti tako iskrena”, neki su od komplimenata. Ipak, jedna pratiteljica nije se koncentrirala na Marijanine riječi i tijelo, nego na – obrve. “Super si, samo daj počupaj višak obrva, izgledat ćeš mlađe”, poručila joj je.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Komentari