DOMA DOVEO MLADENKU! Za šarmantnog Borisa Rogoznicu žene se lijepe kao pčele na med

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Boris Rogoznica pronašao ke novi posao uz svoju glazbenu karijeru. Kako nastupa nije bilo zbog pandemije, 31-godišnji glazbenik se zaposlio kao prodavač automobila u jednoj auto-kući.

Iako je još uvijek tamo zaposlen, ali se vratio i snimanju glazbe, spotova pa čak i nastupima. Koliko mu glazba znači, priznao nam je i sam ovog proljeća u opsežnom intervjuu kojeg možete pročitati ovdje.

Kao i mnogi drugi pjevači, nastupa, između ostalog, i na vjenčanjima. Inače ne mora organizirati i mjesto održavanja nastupa, ali je na društvenim mrežama podijelio kako mu se upravo to dogodilo.

“Ono kad zbog mjera otjeraju svatove kojima sviraš, pa ih sve dovedeš kući na after”, napisao je Boris na svom Instagram profilu i podijelio fotografiju sebe i svatova na stubištu.

Neki njegovi pratitelji bili su šokirani jer su svatovi otjerani, a drugi su se našalili na račun buke: “Otjerali svatove? A navijači na Trgu jedni na drugima, bez masaka, bez mjera… itd. Apsurdi naše države i stožera”, kaže jedna Borisova obožavateljica.

Foto: Instagram screenshot


Komentari