‘Dok smo bili dječica’ Lana podijelila staru fotku s Lukom sa snimanja hita koji je inspirirao mnoge roditelje: ”Ja sam dobila ime po tebi’

Foto: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević (37) na Instagramu je objavila fotografiju s Lukom Nižetićem (38), staru 16 godina. Na fotografiji ona i Luka poziraju na snimanju spota za svoju hit pjesmu ‘Prava ljubav.’ Nakon toliko godina, ne skrivaju da su ostali u dobrim odnosima.

“U vrijeme kada je ‘Prava ljubav’ postala veliki hit, jedne novine su napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka je bio te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica su prozvali Lana, a najviše dečkiju: Luka. A koliko puta sam kroz karijeru čula cure nakon nastupa da mi kažu: ‘Ja sam dobila ime po tebi.’ Awwwwww! Ne možete ni zamisliti koji je to meni osjećaj. Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica, sa snimanja spota za ‘Pravu ljubav’! Sjećate se tog perioda?”, napisala je Lana u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

‘Hit i u 2022’, ‘Eh, to je pjesma. Bila i ostala bezvremenski hit!’, ‘Koja dobra fotka!’, ‘Preslatki ste oboje’, ‘Moram priznati, bila si još slađa’, ‘Divni prije, divni i sad…pjesma uvijek’, ‘Lana je i danas devojčica, uopće ne stari’, pisali su pratitelji.

Inače, spot su snimili u prostoru stare zagrebačke tvornice Paromlin. Lana je tada imala 21 godinu, a Luka 22. Pjesmu su obožavali tinejdžeri i tinejdžerice diljem Hrvatske, a pjevački par iste ju je godine izveo na Hrvatskom radijskom festivalu.


Komentari