‘Dogodio se lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i nisam je mogao izbaciti’ Gospodin Savršeni u detalje otkrio razlog prekida s Hanom

Foto: Instagram/Kolaž

Vijest da su Goran Jurenec i Hana Rodić prekinuli, šokirala je njihove pratitelje. Podsjetimo, Goran i Hana upoznali su se u RTL-ovom showu “Gospodin Savršeni” u kojem je Goran na završnoj ceremoniji, na iznenađenje svih, odabrao Ivu Runjanin.

Ipak, vrlo brzo je shvatio da je zapravo Hana djevojka s kojom želi biti, te se ovaj dvojac spojio nakon showa. Što je pošlo po krivu, dosad je bila potpuna tajna, a Hana je fanove molila za podršku u ovim teškim vremenima za nju.

Gospodin Savršeni je odlučio stati na kraj nagađanjima, te je putem društvene mreže Instagram do detalja ispričao svoju stranu priče o bivšoj vezi.

Htio sam vezu prekinuti još prije godinu dana, ali onda se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisn a o meni. Imali smo godinu punu svađa i velikih eskalacija”, napisao je Goran, a ističe da je i tijekom života s Hanom, shvatio da ona nije osoba s kojom on može graditi budućnost.

Screenshot
Screenshot

Naime, Goran je obnovio staru ljubav te se s vremenom ponovno zaljubio u bivšu djevojku Claudiju s kojom može dijeliti baš sve probleme. Ističe i da mu je ona bila jedina podrška.

Screenshot
Screenshot

“Kad sam saznao da selim u London vidio sam konačno jedno svjetlo u toj velikoj tami. I ja sam htio konačno voditi sretan i voditi život koji me ispunjava”, napisao je Goran, a s Claudijom danas živi u britanskoj metropoli.

Ističe da mu je žao što je povrijedio Hanu, no nije mogao drugačije. Bivšoj želi sve najbolje, a moli i za oprost od svoje vjerne publike, kao i blagoslov.

Screenshot


Komentari