Dođite i vratite se u lude sedamdesete u kultnom zagrebačkom klubu

Studio 45

Posjetitelji svakim danom osvajaju nagrade i dobro se zabavljaju

Najpoznatiji klub sedamdesetih ponovno je zaživio zahvaljujući automat klubu Wettpunkt Branimir. Svake subote posjetitelji automat kluba Wettpunkt Branimir imaju priliku zabaviti se i osvojiti vrijedne nagrade. Tako je i ova subota protekla u ozračju ludih sedamdesetih. Da bi svaki posjetitelj osjetio duh noćnog kluba Studio 54, organizator je pripremio brojne rekvizite, koktele, plesne animacije i najbolje hitove iz te ere.

Uz zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, desetero sretnih dobitnika ponijelo je za uspomenu nagrade koje je vrijedno spomenuti:

“Naši posjetitelji svakim danom osvajaju nagrade, poklone vjernosti i naravno našu pažnju ne bi li im omogućili vrhunsku uslugu i zabavu, a ove subote podijelili smo dvije pločice od 10 g čistog zlata, četiri potrošačke kartice od kojih svaka vrijedi 1000 kuna! Četvero dobitnika osvojilo je po 10 000 bodova na našoj članskoj kartici koje mogu mijenjati za naše poklone vjernosti. Ova subota bila je zagrijavanje za veliku feštu koju pripremamo u prosincu”, rekli su predstavnici automat kluba Wettpunkt Branimir.


Komentari