‘DOBRO JUTRO HRVATSKA’ IMA NOVOG VODITELJA: ‘Svaki trud se isplati na kraju, treba samo vjerovati…’

Foto: Privatna arhiva

Televizijska emisija “Dobro jutro Hrvatska”, dobila je novo televizijsko pojačanje, pa će već viđenu voditeljsku postavu obogatiti – novinar, glazbenik, tekstopisac, Vicko Dragojević (34) iz Dubrovnika.

Iz Hrvatske radio televizije zatražili smo odgovor o voditeljskom angažmanu Dragojevića, te što je presudilo prilikom odabira mladog kolege.

“Kolega Vicko Dragojević angažiran je kao novo lice u emisiji Dobro jutro Hrvatska s ciljem pojačavanja postojeće voditeljske ekipe i osvježavanja emisije, a izbor je pao na njega budući da je riječ o iskusnom profesionalcu kojeg gledateljstvo dobro prihvaća. HRT je, naime, tražio još jednog voditelja zbog situacije s pandemijom i rada u timovima”, javljaju iz HRT-a.
“Kolega će nastupati u ulozi jednog od voditelja Dobro jutro Hrvatska tri dana u mjesecu, a ostatak vremena će i dalje raditi u HRT Centru Dubrovnik”, dodaju.
Na upit o reakcijama javnosti na angažman kolege Dragojevića, iz Hrvatske radiotelevizije tvrde da su zadovoljni te da “vjeruju kako će se odlično snaći u ulozi voditelja”.

Ovim potezom je HRT dokazao da je spreman otvoriti vrata novim mladim nadama, pa se tako postava voditelja u zadnjih godinu dana promijenila.
Vicko Dragojević, pa će zajedno sa Zlatom Muck Sušec pozdraviti gledatelje emisije, a novinarstvom se bavi još od 2005.godine.
Novi voditelj pridružit će se trenutnoj postavi voditelja među kojima su Ognjen Golubić, Zlata Mück, Doris Pinčić, Davor Meštrović, Mirko Fodor, te Maja Ciglenečki.
Kontaktirali smo mladog voditelja koji nam je samo za Zagreb.info, otkrio više detalja o voditeljskom angažmanu na HRT-u.
“Prve novinarske korake u karijeri napravio sam 2005 godine kada sam se zaposlio kao radijski voditelj na Soundest Ragusi, a kao HRT-ov dopisnik u Dubrovniku radim od 2015.godine. Prije toga sam sedam godina radio na Novoj TV”, kaže Vicko.
“Trebate vjerovati da će se vaš trud isplatiti, ja nikad nisam mogao naslutiti da ću dobiti ovakav angažman. Iako sam dosad imao puno prilika odseliti u Zagreb, nikad nisam imao tu želju jer sam smatrao da mogu ostvariti svoj novinarski san u Dubrovniku. Međutim nikad ne znate što vas čeka. Ovo je ipak prilika koja se ne propušta” dodaje voditelj.
“Kolegica Zlata Muck Sušec puno mi je pomogla, već smo snimili prvu emisiju. Iako je ovo novi angažman, ja se osjećam vrlo domaće i kao da sam na svom teritoriju, te sam jako zadovoljan i zahvalan”, zaključuje Vicko.

Komentari