‘DOBRO DA SI SE RIJEŠIO HANE’ Goran progovorio nakon prekida: ‘Znao sam da ću napokon biti sretan’

Foto: Instagram

Influencerica Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) podigli su prašinu nakon što su javno objavili kako su prekinuli vezu. Nakon toga je počeo “rat” na društvenim mrežama između bivšeg para.

Hana je na društvenim mrežama dobila mnoštvo poruka o prekidu, a svojim pratiteljima zahvalila je na podršci. No drama se nastavila nakon što je i Goran dobio hrpu pitanja. Između ostaloga, priznao je kako je sada puno sretniji no što je bio ranije.

Foto: Instagram

“Nakon što je ‘bomba’ puknula, znao sam da ću konačno krenuti putem koji će me usrećiti. Radujem se našoj zajedničkoj budućnosti sa istim pogledom i zajedničkim planovima, ali sve to ćete uskoro vidjeti”, napisao je Jurenec na Instagramu.

Dodao je kako se sada veseli svakom trenutku s novom djevojkom Claudijom. Napisao je kako su zahvalni na tome što imaju jedan drugoga.

Podsjetimo, Goran se vratio bivšoj ljubavi, vlogerici Claudiji Luciji, zbog čega su on i Hana prekinuli. Danima cure detalji o prekidu i njihova međusobna prepucavanja na društvenim mrežama. Rodić je bivšem “Gospodinu Savršenom” zaprijetila i sudom.

“Dobro da si se riješio Hane”, poručio mu je jedan od pratitelja na društvenim mrežama.


Komentari