Dobre vijeste za sve fanove kultnog crtića: He-man se vraća na male ekrane!

Instagram

Nekada vrlo popularna animirana serija iz osamdesetih He-Man i Gospodari svemira dobiva nastavak nakon 34 godine.

Redatelj Kevin Smith i Netflix oživjet će likove animiranog filma koji je nastao na temelju Mattelove linije igračaka nadahnute Ratovima zvijezda. Kasnije je snimljen i igrani film u kojemu glumi Dolph Lundgren, piše BBC.

Smith je novosti najavio za vrijeme održavanja festivala Power-Con 2019. u Anaheimu u Kaliforniji.

Nova će se serija zvati “Gospodari svemira: Otkrivenje” (Masters of the Universe: Revelation), a radnja će se nastaviti ondje gdje je stala originalna serija iz osamdesetih. Koristit će se i japanske tehnike animacije.

Netflix je prošle godine premijerno predstavio animirane filmove She-Ra i Princesses of Power, koje je javnost pohvalila zbog LGBT pristupa.


“Ovo je priča o Gospodarima svemira koju ste oduvijek željeli pogledati kao klinci”, poručio je Smith publici na Power-Conu.

Zaplet animiranog filma ‘vrtio’ se oko glavnog junaka He-Mana, najmoćnijeg čovjeka u svemiru i zlog čarobnjaka Skeletora, a radnja se odvijala na planetu Eterniji.

“Zauvijek ću biti zahvalan televiziji Mattel i Netflixu što su mi povjerili, ne samo tajne Grayskulla, nego i čitav svemir”, dodao je Smith, koji će biti i izvršni producent, dok tv-Mattel potpisuje produkciju.

Film iz 1987. godine, u kojemu su glumili Frank Langella i Courtney Cox, pokopala je kritika. Nije uspio zaraditi niti svotu novca koja je u njega uložena – 22 milijuna dolara, no zadržao je kultni status među nekim fanovima, a likovi su još uvijek popularni do te mjere da su se pojavili u reklami na britanskom tv-u u kojoj He-Man i Skeletor plešu poput junaka filma “Prljavi ples”.

Glavna uloga u novome nastavku povjerena je dvadesetdvogodišnjem glumcu Noi Centineu koji je u emisiji Jimmyja Fallona “The Tonight Show” kazao da je riječ o “stvarnoj prilici” za njega.

Komentari

loading...