DOBRA VIJESTI ZA OBITELJ TEDESCHI: Emil ženi jednu od najbogatijih Hrvatica!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vikend koji je pred nama bit će izrazito svečan za obitelj jednoga od najimućnijih hrvatskih poduzetnika Emila Tedeschija, naime, ponosni otac ove subote ženi svojega sina i imenjaka, također Emila Tedeschija, mladića koji znanje steče u obiteljskoj tvrtki, gdje ga je otac zaposlio kao trgovačkog putnika, kako bi se, tvrde upućeni s početne razine počeo uhodavati da jednoga dana preuzme obiteljski zanat.

No, osim što je posložio poslovni život, Emil junior unazad nekoliko mjeseci, samouvjereno je i ne osvrćući se na negativne komentare, posložio ljubavni život, pa tako njeguje isti s jednom od najimućnijih Hrvatica Nikom Perenčević s kojom će tijekom vikenda uploviti u bračnu luku, a da obitelj usprkos razlici u godinama otvoreno razmišlja o životnim planovima mladog Tedeschija, potvrđuju glasine da bi se vjenčanje trebalo održati na Lošinju u Hotelu Bellevue, koji je dio njihove obiteljske korporacija Jadranka grupa.

Da će slavlje biti glamurozno, potvrđuje i popis izvođača koji će zabavljati goste na vjenčanju. Među istaknutima su popularni glazbenik Gibonni, dok će na koktel partyju koji se održava dan ranije nastupiti glazbenik Tony Cetinski, koji je prošle godine pjevao na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke.

Iako se nagađalo da bi povod za sklapanje braka moglo biti to što je samozatajna Nika trudna, upućeni prepričavaju kako je Tedeschi junior zaljubljen do ušiju, a u Niki je pronašao iskrenu ljubav i partnericu, jer kako je komentirao u uskom krugu prijatelja – ona je jedna od rijetkih koja na njega gleda kao na osobu te ga ne motri kroz prizmu njegovog imetka i novca.

Bilo bi to još jedno u nizu posve običnih i raskošnih imućnih hrvatskih vjenčanja, da Tedeschi i Nika i ranije nisu zapalili kuloare, dokazujući svojom pričom kako ljubav ne poznaje razlike, naime mladom Emilu su 23 godine, a njegovoj Niki 40. Ujedno, ova moćna poduzetnica iza sebe već ima brak iz kojega ima troje djece. No, njihova ljubav očito vrlo vješto prelazi prepreke i negativne komentare, što su odlučili pokazati sklapanjem braka.

Tedeschi mlađi, donedavno je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćerkom poznatog hrvatskog trenera, no evidentno da tu nije pronašao sreću.

Nikin otac Mihajlo tajanstveni je hrvatski poduzetnik, a vlastiti posao razgranao je iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Angelesa, a mama Sonja Perenčević u svojem vlasništvu ima restorane, između ostalog, kultni restoran Dan Tana’s smješten u zapadnom dijelu Hollywooda. Ondje redovito dolaze Clint Eastwood, Kim Kardashian, Larry King, Benicio del Toro, Quentin Tarantino, George Clooney te Paris Hilton.


Komentari