DOBIO ŠESTO DIJETE: Slavni bivši reprezentativac slavi, otkriveni ime i spol bebe

Foto: Instagram

Proslavljeni splitski nogometni vratar i bivši reprezentativac, 42-godišnji Stipe Pletikosa i njegova tri godine mlađa supruga Angela imaju razloga za slavlje. Supružnicima je, naime, na svijet stiglo šesto dijete, djevojčica Klara, pišu 24 sata.

Inače, Stipe i Angela roditelji su 11-godišnjeg Franka, četverogodišnjeg Manuela, sedmogodišnje Ele, šestogodišnje Ruže te malene Marije koja je na svijet stigla prije dvije godine.

“Roditeljstvo je za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve donedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu”, rekla je Angela za Gloriju 2019.

Podsjetimo, supružnici su sudbonosno “da” izgovorili u lipnju 2003. godine. Prvo dijete, sin Franko, na svijet im je stigao nakon sedam godina braka. “Dugo godina supruga i ja pokušavali smo začeti dijete. Nakon što mi je otac umro i poslije te velike životne tragedije, supruga je uspjela zatrudnjeti”, rekao je svojevremeno Stipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stipe Pletikosa (@pletikosastipe)


Komentari