DOBILA ‘JEZIKOVU JUHU’! Mame se opet urotile protiv Maje, stvarno nemaju pametnijeg posla u životu

Photo: Instagram

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput (41) ne krije da iznimno uživa u ulozi majke malenog Blooma. Živahna kao i uvijek, popularna Maja s dječačićem i suprugom Nenadom ne miruje kod kuće već je stalo u pokretu.

Sve zajedničke trenutke rado objavljuje na svom Instagramu, a u četvrtak je Maju i Blooma suprug fotkao u jednom zagrebačkom restoranu.

Iako komplimenata nije nedostajalo, među komentarima su opet osvanule zamjerke određenih mama dušebrižnica.

“Kaj već sjedi? Mislim da je malo prerano!”, napisala je jedna pratiteljica, koja je odmah pokupila nekoliko lajkova na svoj komentar. Ipak, više ga se ne može pronaći jer ga je pjevačica brzo uklonila.


Neke su pak istaknule da izgleda vrlo odmorno i svježe unatoč malenom Bloomu koji bi ih, kažu neke mame, trebao buditi svakih nekoliko sati tijekom noći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ipak, većina komentara bila je pozitivna, tj. nisu pozivali na raspravu o tome kako bi netko trebao izgledati ili spavati nakon koji mjesec poroda. No, pjevačicu za to ni nije briga.

Nedavno je otkrila da je oduševljena majčinstvom i da su se Nenad i ona snašli odlično u ulozi roditelja.

“Snašli smo se odlično. Mislim da to ima veze s tim što smo oboje u zrelim godinama. Otkako smo beba i ja ušle u stan, atmosfera je idilična. Muž nas je dočekao u blistavom domu punom cvijeća, darova i upaljenih svijeća radi romantičnog ugođaja”, ispričala je za Story.hr.

 

Komentari