DJEVOJKU DINAMOVCA POPLJUVALI: ‘Nije vježbanje nego silikoni, pitajte Kastratija i njegov džep’

Foto: Anđela Šimac Instagram

Anđela Šimac (25), djevojka Dinamovog igrača Lirima Kastratija (22) objavila je provokativnu fotografiju u tangama i pokazala stražnjicu. Privukla je brojne negativne komentare koji su joj stražnjicu proglasili lažnom.

Anđela se u objavi zahvalila svom treneru i rekla da joj je tijelo spremno za ljeto. Neki pratitelji su je kritizirali i rekli da savršeno oblikovana stražnjica nije rezultat vježbanja, već silikona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

“Workout a stavila silikone u gu*icu”, napisao je jedan pratitelj i zaradio više od 40 lajkova na komentar. “Dobar trener, nema šta”, rekao je drugi na što se netko nadovezao: “Pitaj Kastratija i njegov džep”, aludirajući da je nogometaš platio operaciju.

 

Foto: screenshot

Anđela se u javnosti pojavila 2016. godine na izboru za najseksi Hrvaticu. Pozornost medija privukla je s vezom s nogometašem Lirimom Kastratijem. Dinamovac s Kosova često objavljuje fotografije s Anđelom, dok je njezin Instagram profil rezerviran za selfije.

Sredinom siječnja par je izazvao kontroverzu jer su slavili Kastratijev rođendan s više uzvanika od dopuštenog. Na proslavi je bilo najmanje 15 ljudi, što je bilo znatno više od dozvoljenog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)


Komentari