Djevojka Dinamovca najavila svadbu i progovorila o operacijama: ‘Lice nisam dirala’

Foto: Instagram

Manekenka Anđela Šimac (25) nedavno je došla u središte skandala kada se počelo šuškati kako je njezina veza s igračem Dinama, Lirimom Kastratijem (22), završila.

“Nismo prekinuli”, demantirala je Anđela za RTL Exkluziv. Počelo se pričati da su prekinuli nakon što je objavljen video u kojem nogometaš Mario Balotelli igra play station dok Anđela, koja mu je tada bila djevojka, plače.

Foto: Instagram

Štimac kaže kako je video s Blotellijem snimljen dok su bili zajedno te da se ona nema čega sramiti. Tvrdi kako je netko taj video pustio u javnost i to je uzrujalo Lirima. Potvrdila je za RTL Exkluziv kako su se posvađali zbog toga, ali nisu prekidali.

“Mario me nazvao nakon što je video objavljen i objasnila sam mu da nije ništa kriv”, rekla je Anđela i dodala kako ona i Lirim planiraju vjenčanje.

Foto: Instagram

Nemaju još točan datum, ali manekenka tvrdi kako su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Zajedno žive u luksuznoj kući u Zagrebu.

A osim o svojim planovima s Dinamovcem, Anđela se u intervjuu za RTL Exkluziv osvnrula i na svoje estetske operacije.

Foto: Instagram

“Ja sam objavila da je za moju stražnjicu zaslužan moj trener, ali mene su ljudi počeli napadati dok sam bila u srednjoj školi, pričali su da sam vadila rebra s 18 godina, 19 da sam išla raditi svašta na licu, ali to ništa nije istina, tako da ja o svojim plastičnim operacijama otvoreno govorim, radila sam grudi, nemam ništa umjetno na licu, to jest nemam nijednu operaciju, ali sam povećala usnice, mislim da je to danas normala”, objasnila je Anđela.


Komentari