‘DJECI MORAMO DATI PRIMJER’: Ellu ponovno kritizirali, a ona priznala da to ni mama Danijela ne odobrava!

Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik, sada već tradicionalno, svojim objavama na društvenim mrežama nerijetko izaziva rasprave među pratiteljima i dijeli mišljenja. Dok ju jedni podržavaju, među tisućama onih koji ju prate, svako – toliko se pronađu i oni koji se ne slažu s Ellinim stavovima pa se u komentarima ispod njezinih objava nerijetko mogu pročitati i kritike na račun Influencerice. To se dogodilo i s Ellinom posljednjom objavom na koju je dobila opasku o tome kako bi se trebali ponašati oni koji su roditelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Naime, ponosna mama troipolgodišnje Balie Dee i jednoipolgodišnje Lumi Wren na Instagramu je objavila fotografiju s terase luksuznog hotela u Opatiji, a na kojoj istovremeno uživa u lošoj navici – cigaretama. Kako je sama pojasnila, njezina majka, 54-godišnja Danijela Dvornik ovo ne odobrava, a ako je suditi prema reakcijama u komentarima, nije jedina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

˝Mislim da se slažem s tvojom mamom, cigarete ti ne trebaju. Lijepa si, mlada, zdrava, zgodna, djeci moramo dati primjer – zdravlje je najbitnije˝, poručila je tako 30-godišnjakinji jedna od pratiteljica, dok su drugi u komentarima pisali kako i oni imaju još ˝mama Danijela˝ koje se ne slažu s njihovim izborom. ˝Sve su iste, tako ćemo i mi jednog dana˝, utješno je zaključila pratiteljica u komentarima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Komentari