‘DJECA ĆE MI SE IGRATI S UNUCIMA MOJIH FRENDICA’ Lana Jurčević povodom 37. rođendana iskreno o godinama

Foto: Instagram

Domaća pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević danas slavi 37. rođendan, a tim je povodom iskreno progovorila o godinama, očekivanjima i starenju. Kako je otkrila u objavi na svom Instagram profilu, prije nije mogla dočekati rođendan, a sada je isti samo podsjeća koliko brzo godine prolaze.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

˝Sjećam se dana kad sam kao klinka u osnovnoj na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18. rođendana, a sad kad ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti… Ali ja se ne dam! S ovim metodama, mogu samo u rikverc po pitanju anti-age-a, nikako u ‘starost’. Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti˝, započela je pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira s četveronožnim ljubimcem dok odrađuje dio svoje beauty rutine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

˝Sad mi je moja Nina koja mi je organizirala toliko koncerata poslala neki citat s neta koji se tiče obje, a kaže: ˝Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica˝. Osmjeh mi je sad puno veći nego na ovoj slici˝, zaključila je Lana kojoj su mnogobrojni pratitelji u komentarima izrazili lijepe želje povodom rođendana.


Komentari