‘DIVNA CRNA ŽENA’ OPET NA SUDU: ‘Miroslav nije pošten niti dobar čovjek, Kićo me jedini iskreno volio’

Photo: Robert Anic/PIXSELL, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Kićina “divna crna žena”, koju je opjevao u svom najvećem hitu, u četvrtak je uočena ispred suda u Beogradu. Naime, Mirjana Antonović godinama vodi pravnu bitku s pjevačem Miroslavom Ilićem zbog utvrđivanja očinstva njezinog sina Devona.

Mirjana, koja tvrdi da ju je jedino Kićo Slabinac iskreno volio u životu, na sud je stigla u elegantnom odijelu, držeći u rukama torbicu marke Chanel.

“Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod”, poručila je Mirjana na ročištu još 2017. godine.

Podsjećamo, nakon smrti Kiće Slabinca prošle godine u studenom, “divna crna žena” se oglasila na Facebooku.

“Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu”, objasnila je Mirjana na društvenom mreži.

Dodala je kako je Kićo bio potpuno drukčiji od Miroslava, da je bio dobar čovjek i jedini koji ju je iskreno volio.

“Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete”, objasnila je tada.


Komentari