Dirljiv oproštaj Velimira Viskovića od prerano preminulog novinara: ‘Umro je od Covida moj fejs frend, adio, prijatelju!’

Foto: Facebook

Novinar Nenad Bunjac preminuo je u noći s petka na subotu u KBC-u Rijeka, piše Novi list. Imao je 53 godine, a u bolnici se borio s posljedicama COVIDA-19. Njegov mlađi brat, bivši saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac, informaciju o smrti brata objavio je na svom privatnom Facebook profilu, a od novinara se putem društvenih mreža opraštaju i brojni kolege i prijatelji.

Jedan od njih je i Velimir Visković, hrvatski književni kritičar, esejist i leksikograf koji je također putem Facebooka uputio posljednji pozdrav iznenada preminulom novinaru.

˝Baš me presjekla vijest: umro je od covida 19 moj fejs frend, novinar Nenad Bunjac. Volio sam čitati njegove nekonvencionalne kolumne u novinama i na portalima, a i fejs objave. Temperamentan, samosvojan, bez dlake na jeziku. Uglavnom sam se slagao s njim, a i kad nisam, sa zanimanjem sam ga čitao. Adio, prijatelju˝, napisao je Visković.

Inače, Nenad Bunjac završio je Grafičku školu u Zagrebu i studirao psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, bio je dragovoljac Domovinskog rata, a dio karijere proveo je i u Novom listu.

Komentari