DIRLJIV GOVOR Huljić se prisjetio neostvarenih planova s Massimom: ‘Izgleda da ćemo to napraviti na nekom boljem mjestu’

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Sinoć je održana prva večer svečane dodjele nagrada Music Awards Ceremony. Regionalna glazbena lica okupila su se u beogradskoj Štark Areni. Jedan od voditelja dodjele bio je Tonči Huljić, koji je između ostalog održao i govor u sjećanje pokojnog Massima Savića.

Kao njegov poslovni suradnik, ali i prijatelj, Huljić se prisjetio svojih neostvarenih planova s pjevačem.

“Svi oni koji su jednom bili na bini MAC-a postali su dio naše obitelji. Jedan takav bio je i Massimo Savić”, započeo je Tonči.

“Prije samo mjesec-dva planirali smo ovdje biti zajedno tri dana. Imao je svoje mjesto ovdje. Veselili smo se tome”, otkrio je, nastavivši.

“Htjeli smo popiti čašu vina, da on naruči pivo, pa koliko traje! Izgleda da ćemo to napraviti na nekom drugom, boljem mjestu.”

Podsjećamo, Massimo Savić preminuo je 23. prosinca nakon kratke borbe s teškom bolesti. Hrvatsku je ova vijest zavila u crno, te su se svi opraštali od omiljenog glazbenika.

“Treba biti veliki čovjek da bi bio veliki umjetnik. Njegov glas bio je jači od smrti. Pjesma mu je bila važnija od života. Hvala ti, prijatelju, hvala ti, Massimo”, zaključio je Tonči.

Huljić je na svoju prvu voditeljsku gažu stigao u pratnji supruge Vjekoslave, a u publici su se našli i njegova kćer Hana Huljić Grašo u pratnji supruga, pjevača Petra Graše.


Komentari