Dino Jelusić prvi put nastupio kao član Whitesnakea, fanovi: ‘Razvalio si huljofon! Svaka čast!’

Dino Jelusić (Foto: Instagram)

Zagrebački glazbenik Dino Jelusić (29) sinoć je nastupio na svom prvom koncertu kao punopravni član rock grupe Whitesnake. Legendarna grupa održala je koncert u Dublinu, u 3Areni. Tako su započeli dugoočekivanu glazbenu turneju diljem Europe, a u Zagrebu će nastupiti  2. srpnja na Šalati.

Dijelić koncerta Dino je podijelio s pratiteljima na svojem Instagram profilu. Na snimci se vidi njegov solo nastup na klavijaturama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ???????? (@dinojelusick)

‘Budući frontman’, ‘Baš si rasturio, bravo’, ‘Apsolutno briljantan’, ‘Molim te, prijavi se sljedeće godine na Doru. Ti si jedini s kojim možda možemo imati dobar rezultat’, pisali su mu oduševljeni pratitelji.

No, neki su uočili sličnost s našim poznatim glazbenikom, producentom i tekstopiscom pa su komentirali: ‘Na tom instrumentu svirao je još samo Tonči Huljić’, ‘Huljofon, neka, neka, samo rokaj’, Razvalio si huljofon! Svaka čast!’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ???????? (@dinojelusick)

Podsjećamo, Dino je prošli mjesec oduševio pratitelje fotografijom na kojoj pozira s Davidom Coverdaleom, članom grupe Whitesnake.

Inače, Dinu su članovi Whitesnakea prvi put uživo čuli kako pjeva na koncertu na zagrebačkoj Šalati u srpnju 2019., a po silasku s bine Coverdale mu je pružio ruku, čestitao i rekao: ‘Great seat, mate’. Dvije godine kasnije uslijedio je poziv koji je sve promijenio.


Komentari