DINO JELUSIĆ ODUŠEVIO PREDSJEDNICU: Pismom mu čestitala na ogromnom uspjehu i poželila sreću u SAD-u

Facebook

Dino Jelusić daleko je dogurao od dječje Eurovizije i svog hita “Ti si moja prva ljubav”.

Mladi hrvatski roker dobio je pismo od predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, a njime se i pohvalio na svome Facebook profilu.

Dino Jelusić niže uspjehe jedan za drugim, a čini se, da predsjednica ima sluha za dobru glazbu. Glazbenik je najprije osvojio prvo mjesto na glazbenom festivalu “New Wave” u Šočiju, a prije dvadesetak dana postao je i član benda Trans-Siberian Orchestra.

Pjevač je odradio audiciju u Americi, a takav uspjeh nije promaknuo predsjednici.

U pismu mu je napisala:

Dragi Dino,

S velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu “New wave” koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri svojom autorskom pjesmom “Father”.

Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnog glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Mužičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedninjenim Američkim Državama još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti puno zadovoljstva i uspjeha”.


Komentari