Dino Jelusić objavio fotografiju s probe Whitesnakea, oduševljeni fanovi: ‘Samo s legendama postaješ legenda’

Foto: Instagram

Zagrebački glazbenik  Dino Jelusić (29) u Los Angelesu je odradio prvu probu s grupom Whitesnake gdje se pripremaju za turneju. Dino se bendu pridružio na poziv Davida Coverdale, a za mjesec i pol će u društvu članova poznate grupe proslaviti svoj trideseti rođendan.

Pjevač je sada na Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj pozira s Coverdaleom. ‘Rock on’, ‘Legende’, ‘Dva najbolja svjetska rock vokala napokon skupa’, ‘Samo s legendama postaješ legenda’, ‘Najbolji pjevači’, ‘Genijalno’, pisali su oduševljeni pratitelji diljem svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ???????? (@dinojelusick)

Podsjećamo, Dinu su članovi Whitesnakea prvi put uživo čuli kako pjeva na koncertu na zagrebačkoj Šalati u srpnju 2019., a po silasku s bine Coverdale mu je pružio ruku, čestitao i rekao: ‘Great seat, mate’. Dvije godine kasnije uslijedio je poziv koji je sve promijenio.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu izraziti dobrodošlicu iznimno talentiranom Dinu Jelusiću u Whitesnake. Imamo ga na oku još otkako smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga!”, napisao je Coverdale koncem srpnja 2021. fanovima na Facebooku.


Komentari