Dinamovac Bruno Petković nikada ponosniji! Ova fotka razotkrila je veselje koje stiže krajem ovog mjeseca!

Foto: Instagram

Nakon što ga je tako dugo skrivala od očiju javnosti, nekadašnja manekenka Iva Šarić (32) konačno je pokazala svoj trudnički trbuščić, a sina čeka s Dinamovcem Brunom Petkovićem (26).

Naime, Iva treba roditi krajem ožujka, a na svom Instagram profilu objavila je fotku na kojoj je pokazala svoju novu frizuru, ali je i dodala kako će uskoro opet biti u trenirci i zavezane kose.

Ali, na fotografiji koju je objavio njezin frizer na Instagramu prvi put se jasno vidi trudnički trbuščić. U crnoj haljini, i s novom frizurom, Iva je ponosno pozirala, a fotografija je u rekordnom roku imala niz komentara, većinom čestitki.

Foto: Instagram

Na ovoj popularnoj društvenoj mreži objavila je i fotku gdje je u jednoj trgovini za djecu birala u koju će boju dekice “ušuškati” bebu.

Foto: Instagram

U rodni Metković nogometaš je svoju djevojku odveo još prošle godine gdje je upoznala njegove roditelje Ružu i Jakova, koji sada jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju i Brunin brat Matej te sestra Iva.

Veselje je upotpunila i povijesna pobjeda na domaćem terenu kad je Dinamo “smlavio” veliki Tottenham s tri čarobna Oršićeva pogotka.

Podsjetimo, nogometaš Jerko Leko i Iva nekad su slovili za najskladniji zvjezdani par, a nakon devet godina zajedništva u ožujku 2018. godine službeno su okončali svoj brak i krenuli svatko na svoju stranu. U braku su dobili dvojicu sinova.


Komentari