DIKAN PODIVLJAO NA SUSJEDU: ‘Radeljak me uhvatio za ramena i gurao na vrata, prignječio mi je nogu’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Čini se da Radeljaku nije stalo do dobrosusjedskih odnosa. 

Josip Radeljak Dikan živi u Masarykovoj ulici, a ako je suditi po ovome što se dogodilo, ne mari baš puno za susjede. Zbog nekulturnog ponašanja prigovorila mu je susjeda. Naime, on je prisvojio zajednički prostor i od njega radi dnevni boravak.  

Radeljak je u Masarykovoj postavljao tendu na zajedničkom neprohodnom krovu, u čemu ga je pokušala spriječiti susjeda Anđelka Jakovac, piše 24sata.

Ona je jučer ujutro zatekla Dikana kako postavlja tendu na neprohodnom krovu, na kojem je ranije postavio žardinjere i namještaj. Susjedi s pravom strahuju da će im Dikan pasti na glavu jer krov nije predviđen za opterećenja. Oni tvrde da je Radeljak krov pretvorio u dnevni boravak, a zbog uzurpacije zajedničkog prostora poslali su mu opomenu pred tužbu.

Nasrnuo na susjedu

Susjeda Jakovac mu se jučer otvoreno suprotstavila, nakon čega je, tvrdi, on nasrnuo na nju.

“U šoku sam. Radeljak me je uhvatio za ramena, tresao i gurao na vrata. Vratima mi je prignječio nogu. Da nisam bila u šlapama, ne bih je izvukla”, rekla je Jakovac.

On joj je navodno odgovorio: “Mrš, što te briga što radim“.

“Iz njegovih očiju isijavao je bijes“, rekla je Jakovac.

Susjedi su već Radeljaku poslali opomenu pred tužbu jer je prisvojio zajednički neprohodni krov u zgradi te tamo postavio žardinjere i stolice, a sad je odlučio postaviti i tendu.


Komentari