’Dijete u meni i dalje se igra’, Sandra Perković proslavila 30. rođendan u jednom zagrebačkom kafiću

Foto: Instagram

Sandra Perković, naša najuspješnija atletičarka proslavila je 30. rođendan u krugu bliskih ljudi, u jednom zagrebačkom kafiću. Nakon toga, odlučila se svima zahvaliti i na svom Instagram profilu gdje je otkrila kako se još uvijek osjeća kao dijete.

“Lete, lete godine, a tek je trideseta”, napisala je.

“Možda više nisam više “klinka”, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih “sitnica”! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima! Hvala svima na nezaboravnom tulumu, na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju, tuzi i veselju. Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su same bile!! Veselim se onome što tek dolazi, a to ćete tek vidjeti !! Voli Vas vaša Sandra”, nastavila je.

 

View this post on Instagram

 


Lete, lete godine , a tek je 3️⃣0️⃣-ta.❤️ Možda više nisam više “klinka”, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi . Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih “sitnica” 🥰 ! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima ! Hvala svima na nezaboravnom tulumu , na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju , tuzi i veselju . Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su same bile!! Veselim se onome što tek dolazi, a to ćete tek vidjeti !! Voli Vas vaša Sandra 👱🏼‍♀️ #TeamSP #ForeverYoung #BDayGirl #HappyKid #30AndStillFabulous #ThankYou #NewYear #NewLife #NewChallenge #LoveYou

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

View this post on Instagram

 

3️⃣0️⃣ and still fabulous ❤️ #BdayGirl #JustLove

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Nives Celzijus pokazala sestru! Obožavatelji poludjeli: ‘Iste su, zar ne?’

Komentari

loading...