DENIS LATIN ZABRINUO PRATITELJE NA FACEBOOKU: ‘Vrati nam se što prije, dobri čovječe’

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Hrvatski novinar, urednik i voditelj, Denis Latin (55) najpoznatiji kao autor političke razgovorne emisije Latinica, na svom službenom Facebook profilu objavio je neobičan status te najavio da u skorije vrijeme neće biti aktivan.

”Drage prijateljice i prijatelji, obavještavam Vas da do daljnjeg zbog određenih društveno-ekonomskih pojavnosti nisam u mogućnosti objavljivati bilo kakve sadržaje na Facebooku. Moja isprika”, piše ispod objave koja je izazvala reakcije njegovih pratitelja.

Foto: Facebook

“Podrška dobrom čovjeku”, “falit ćeš nam”, ”čekamo te”, ”nadam se da neće dugo potrajati tvoje odsustvo”, “vrati nam se što prije dobri čovječe”, ”demokracija na djelu, očito je”, ”podrška velika”, ”ovo je takva šteta”, samo su neki od komentara.

”Društveno – ekonomska pojavnost, što znači da su vam ‘udarili’ kritiku i zabranu zbog same vaše javne riječi, plus što su vam zaprijetili i cifrom koju bi mogli platiti ako nastavite ili eventualno su vam već tu ‘kaznu’ odredili da ju morate platiti”, poručila je jedna pratiteljica.

Po svemu sudeći, Latin je dobio zabranu od Facebooka jer su pojedini pratitelji prijavili ‘govor mržnje’ u njegovim zadnjim objavama.

Foto: Facebook

Komentari