Davor Šuker konačno pronašao onu ‘pravu’? Sadašnja djevojka (27) pohvalila se fotkom zaručničkog prstena

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednik HNS-a Davor Šuker, kada je riječ o privatnom životu, poznat je kao veliki ljubitelj lijepih žena. Dosad nijednu djevojku nije odveo pred oltar, iako se nagađalo kako je upravo španjolska glumica Ana Obregon, bila ona “prava”.

Podsjećamo, ovaj bivši nogometaš zaveo je mnoge naše ljepotice, među kojima je splitska manekenka Dragana Radošević, Zagrepčanka Kristina Barač, bivša misica Maja Cvjetković, a nije mu odoljela ni bivša tenisačica Iva Majoli.

O dosadašnjoj vezi Šukera i pjevačice Kristine Bralo, itekako se piše u proteklih nekoliko tjedana, a jučer je na društvenoj mreži atraktivne plavuše osvanula fotografija prstena na njezinoj ruci, koji sudeći po veličini, nije samo poklon.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


05.09❤️New song “Hrvatice”❤️@cmc_televizija

Objavu dijeli ©KB 🎵Kristina Bralo (@bralokristina)

Iako, predsjednik HNS-a i Bralo, ne želi pričati javno o svom odnosu, sve su veće glasine da je njihova veza itekako ozbiljna.

24 sata, povodom toga, posjetio je zagrebačku zlatarnicu, koji su prema procjeni prstena s fotografije, rekli da je definitivno riječ o zaručničkom prstenu, minimalne cijene od 3000 kuna.

Izvor: Instagram

 

Naravno, iznos nisu mogli potvrditi, jer zbog kamena može biti i puno veći.

Inače, Kristina Bralo je donedavno živjela u Beogradu gdje je radila na regionalnoj karijeri, a družila se i sa poznatom srpskom pjevačicom Anom Nikolić. Njezin posljednji hit je pjesma “Hrvatice“, koji je na Kristinu žalost na Youtubeu naišao na veliki broj “dislikeova”.

Komentari

loading...