Darko Milinović čestitao Uskrs, objavio obiteljsku fotografiju ispred okićenog bora

Foto: Facebook

Bivši ministar zdravstva Darko Milinović (58) objavio je na Facebooku obiteljsku fotografiju uz koju je svima čestitao Uskrs. “Obitelj je snaga Hrvatske! Sretan vam Uskrs!”, napisao je u opisu fotografije.

Pratitelji su mu u komentarima uzvratili i poželjeli blagoslovljen Uskrs njemu i njegovoj obitelji. Na fotografiji pozira i četveronožni član Ben pa su se Milinovićevi pratitelji dodatno raznježili.

No, mnogima je za oko zapeo jedan detalj, a to je okićeni bor koji se nalazi u pozadini obiteljske fotografije. Stoga je očito da je bivši ministar odabrao fotografiju snimljenu oko Božića. “Sve je to ok, no za Uskrs se ne kiti bor”, napisao mu je jedan pratitelj, a Milinović mu je odgovorio: “Pa tko je rekao da je slika od Uskrsa? Rekao sam da je obitelj snaga Hrvatske pa sam našao sliku kad smo bili na okupu. Danas nije zet tu, kojega jako volim i poštujem. Eto grijeha na koji vi upozoravate. Mislim da nije vrijedno i da vas to ne treba smetati. Kad me već pratite mogli ste i vi čestitati, bilo bi lijepo. Sretan vam Uskrs.”


Komentari