‘DAR OD BOGA’: Marija Husar uz molitvu broji dane do dolaska prinove

Foto: Instagram

Pjevačica Marija Husar odbrojava dane do porođaja. Razdoblje slatkog iščekivanja odlučila je obilježiti molitvom.

“Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene, a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima, a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka”, napisala je Marija u opisu objave. Na slici pozira gledajući kroz prozor, a jasno se nazire trudnički trbuh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac)

Fotografiju su komentirale brojne poznate kolegice. “Ljepota moja dobra”, napisala je pjevačica Nina Badrić. Oglasile su se i Lejla Filipović i Ana Gruica.

Marija često ističe svoju posvećenost vjeri, tako je i začeće u 46. godini života proglasila darom od Boga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac)

“Dar od Boga kada smo se najmanje nadali… Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji”, napisala je na Instagramu kada je objavila trudnoću.


Komentari