DAO JOJ STAN NA KORIŠTENJE: ‘Beskrajno ti hvala, Milane’; Tereza Kesovija se oprostila od gradonačelnika

Foto: Instagram

Još uvijek pristižu reakcije na preranu smrt Milana Bandića. Od zagrebačkog gradonačelnika odlučila se oprostiti i pjevačica Tereza Kesovija, zahvalivši mu se na pomoći koju joj je pružio u poslijeratnim godinama.

“Van svih političkih konotacija, osjećam potrebu i dužnost, istaknuti Tvoju ljudsku gestu kojom si mi itekako pomogao, u poslijeratnim godinama, u trenutku kada nisam imala prostor u koji bi se smjestila u Zagrebu. Tada si mi dozvolio da se uselim u stan manji od 30m2 koji je, doduše, bio u vrlo lošem stanju, ali koji je tada bio moj jedini krov nad glavom u Zagrebu”, napisala je Tereza ispod zajedničke fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu.

“Štoviše, rekao si mi da mogu u njemu ostati koliko god ga budem trebala. Nisam htjela koristiti Tvoju dobrotu pa sam uređen stan vratila Gradu Zagrebu čim sam bila u mogućnosti useliti u nešto svoje. Nisam željela da Te netko proziva zbog mene ili mene zbog Tebe. Beskrajno Ti hvala. Zbogom, dragi Milane, pokoj ti vječni”, napisala je legendarna pjevačica.

Zajednička fotografija koju je objavila nastala je u listopadu 2019. godine na premijeri dokumentarnog filma “To sam ja”, koji govori o životnom putu pjevačice.

Milan Bandić preminuo je 28. veljače od posljedica srčanog udara u 66. godini života. Svečana komemoracija povodom smrti održat će se u utorak, 2. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu, a posljednji ispraćaj bit će u srijedu u podne na Mirogoju. Bandić neće biti pokopan u Aleji velikana, već na grobnom mjestu među građanima.


Komentari