DANIJELU DVORNIK SUSTIŽU SJEĆANJA: ‘Sjedim na aerodromu i ispraća me Dinina pjesma’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Supruga pokojnog pjevača Dine Dvornika, 54-godišnja Danijela Dvornik otkrila je na društvenim mrežama da je ponekad sustižu sjećanja na pokojnog supruga. Obavijestila je pratitelje da putuje iz Splita za Istru kako bi posjetila svoju kćer Ellu i unučice Balie Dee (4) i Lumi Wren (1).

“Sjedim na aerodromu i ispraća me Dinina pjesma “Ja bih preživio ” iz zvučnika. Uvijek mi je tako, u dućanu, restoranu, kafiću. Valjda zna da idem u posjet Elli i ostaloj ekipi”, napisala je Danijela.

”Divno je što ima avion iz Splita za Pulu i što ću za sat vremena premostiti put od nekih šest sati automobilom. Balie me već nekoliko puta zvala u iščekivanju kada ću doći. Danas baka ide po njih u vrtić. Baš mi nedostaju”, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela ne krije koliko uživa u otočkom životu na Braču gdje ima kuću, a na Instagram profilu otkrila je da prve dane u 2022.godini provodi na susjednom otoku.

”Prvi dan u novoj godini odlučila sam provesti u susjednom mjestu gdje ima više sunca. Obukla sam se i sredila kao da idem na najpopularniju “špicu” jer oprostiti ćete mi, prvi dan nove godine to zahtjeva. To je kao neko nepisano pravilo u ovim toplim krajevima. I bilo je vruće, ali sam baš guštala u kavi na suncu sa svojom otočkom ekipom prijatelja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Komentari