Danijelu Dvornik šokirala odluka poznate društvene mreže: Pratiteljice joj odgovorile u komentaru!

danijeladvornik/Instagram

“Eto, makli su mi Balie i post jer fotografija djeteta u moru, neprikladna. Ponekad se pitam što se dogodilo sa svijetom i ljudima, općenito. Sve je postalo nenormalno i konstantno moramo brinuti o ljudima koji su valjda toliko “uvrnuti” da su neke uobičajene stvari postale nenormalne”, napisala je Danijela Dvornik na Instagramu.

A upravo joj je ta društvena mreža uklonila fotografiju unučice, u skladu sa svojom politikom da se fotografija ne dokopaju pedofili.

Izgleda kako Danijela nije isprva to shvatila pa joj je pratiteljica ukazala na tu mogućnost.

“Nije problem dijete u moru nego što oni paze da se takvih slika ne dokopaju pedofili. Nekima od nas je sasvim normalno da dijete bude u gaćicama ili golo u moru, ali na žalost nemaju svi dobre namjere i sve daske u glavi”, napisala joj je.

No, ona nije jedina koja je svjesna opasnosti objavljivanja fotografija djece na društvenim mrežama.

“Nikome ne smeta dijete u moru, ali u pitanju je zaštita djeteta zbog zluporabe slike od strane pedofila. Da li biste vi voljeli da se slika vašeg djeteta s plaže, bazena nadje u arhivi slika na laptopu nekog nastranog pedofila!? Vjerujem da nebi… i zato čuvajte svoju dječicu u krugu svoje privatnosti! Zavrijedili su!”, pojasnila je još jedna.

Lejla Filipović uživa na Jadranu: Obožavatelji ne prestaju uživati u njenim fotkama u kupaćem kostimu


Komentari