Danijelu Dvornik izvrijeđala mlada prolaznica: ‘K***, jedino što mogu jest da tebi zavežem usta!’

FOTO: Facebook / Danijela Dvornik

Status s poukom o hrvatskom društvu.

Danijela Dvornik na društvenim mrežama često iznosi svoj stav o aktualnim zbivanjima u državi, od političkih do društvenih situacija. Sukladno tome posvetila je status zatvaranju Algoritmovih knjižara i putem njega upozorila na to koliko su knjige bitne i što se time gubi. Cijelu situaciju prikazala je iz svoje perspektive primjerom iz vlastitog života, odnosno događajem koji je doživjela taj dan šetajući svog psa Obamu.

U našoj zemlji nikad kraja lošim vijestima. Usprkos tome što mogu čitati knjige on line na svom Ipad-u, ipak volim kupiti knjigu i imati je na polici. Ima nešto u tim koricama i papiru. Isto tako volim knjigu pročitati nekoliko puta, volim je imati u torbi, volim je čitati kod frizera ili kad putujem. Mi smo nacija koja većinom čita naslove po portalima, ne udostojimo se pročitati cijeli tekst, da ne kažem da je razumijevanje teksta kao i ironije , za većinu Hrvata apsolutna nepoznanica.

Jučer vodim svoga psa uz potok, na lajni, naravno. U susret nam dolazi mlada cura nekih 17-18 godina, sa svojim psom, velikim .koji naravno nije bio na lajni. Pas je beba,vidjelo se po blentavim pokretima, ali je počeo skakati po meni i po mom psu bez da je ona uopće reagirala. Iznervirana, zapitala sam je ( pristojno) : Pa dobro, zašto ne vežeš svoga psa? Odgovor je bio : “Kujo, jedino što mogu jest da tebi zavežem usta!” i nošalatno odšetala. Ostala sam šokirana ali mirna. Cijelim putem sa razmišljala o njoj.Možda ova priča nema veze sa propašću Algoritma, ali zapravo ima“, stoji u statusu Danijele Dvornik.

>>> Algoritam propada: Najveći lanac knjižara grca u dugovima, 300 ljudi moglo bi ostati bez posla


Komentari