Danijela Martinović ‘pobjegla’ iz Hrvatske i obilježila veliki dan bez Petra Graše

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Splitska pjevačica Danijela Martinović u petak je proslavila 50. rođendan sa širokim osmijehom na licu, unatoč tome što joj je ovo prvi nakon prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom.

Dobro raspoložena pjevačica dio je slavljeničke atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, a otkrila je i kako je svoj dan proslavila u susjednoj nam Sloveniji, točnije u Vipavi.

“Neopisiva lakoća postojana u svim bojama”, napisala je Danijela uz objavu, a komentari i čestitke brojnih obožavatelja i prijatelja odmah se se počele nizati, pa dobrih želja, ali i komplimenata na račun njezinog mladolikog izgleda, nije nedostajalo.

“Zvončica”, “Sretan rođendan od srca, da zauvijek nosiš osmijeh na licu”, “Sve najbolje”, “Naljepša si, još uvijek mlada”, “Budi uvijek tako nasmiješena i vesela, zrači takvom pozitivom i ljepotom”, “Nitko ne bi pomislio kad te vidi da su ti na torti svijećice zamijenili brojeve”, “Wow 50, skoro kao 15.”, “Sretan ti rođendan draga Danijela, neopisivo zračiš u 50-tima, a vjerujem da se tako i osjećaš”, samo su neke od poruka koje je dobila.

Podsjetimo, Danijela i Petar su u vezi proveli više od dva desetljeća, a voditeljica komunikacija pjevača Martina Podgorski za Dnevnik.hr potvrdila je početkom svibnja da već neko vrijeme žive odvojeno.

Iako nisu iznosili detalje iz svog privatnog života te su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti, bili su jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni. O kraju dugogodišnje veze nisu se oglašavali, a Danijela je jednom prilikom izjavila kako to da nisu nikada izrekli sudbonosno da.

“Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, ‘digli ruke’ su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi”, objasnila je svojevremeno splitska glazbenica.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

 

 


Komentari