DANIJELA MARTINOVIĆ OTVORILA DUŠU: ‘Kad sam ga vidjela, rasplakala sam se ujutro natašte na rođendan’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Hrvatska pjevačica, Danijela Martinović (50) nekadašnja članica grupe Magazin, oglasila se prvi put na Instagramu nakon što je hrvatskim medijima odjeknula vijest o novopečenoj vezi njenog bivšeg dugogodišnjeg partnera Petra Graše (45) i Hane Huljić (30).

U kratkom videu pjevačica je otkrila kako je prije nekoliko godina otkrila da gaji veliku ljubav prema pisanju, pa je tako napisala “tri slikovnice za djecu i dvije knjige motivacijskih poetskih zapisa”.

“Imam još neke stvari koje me jako raduju, nešto bih ja još kreirala, svašta bih ja i svašta hoću, to ćete još vidjeti”, otkrila je Danijela te otkrila kako je zvala slovenskog dizajnera Žaru Kerna jer je njena ideja bila da sve bude prepoznatljivo.

“Žare, meni treba nešto što će objediniti, što će zapravo ovu novu mene prezentirati ljudima. I ja sam tako na svoj rođendan dobila taj logotip, taj prekrasan znak koji zapravo zaista prezentira ovu neku novu staru mene ili staru novu mene, neku kompletnu mene”, oduševljeno je rekla te priznala da joj je reakcija bila jako emotivna”, ispričala je.

“Stvarno kad sam ga vidjela, onda sam se ujutro natašte na rođendan rasplakala. Žare me nazvao da vidi moju reakciju i onda je rekao, samo da ti kažem, kako sam došao do rješenja koje je zapravo vrlo jednostavno, vidjet ćete, toliko je jednostavno da je savršeno koliko je jednostavno. On je samo rekao, pa znaš, ja sam se neko vrijeme sad družio s tobom i ono što sam primijetio je da ti imaš otvoreno srce u koje svatko može ući, zato sam i nazvao ovaj logotip Open Heart i naravno da sam se ja opet totalno rasplakala i sve se to dogodilo na moj rođendan”, priznala je iskreno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Komentari