DANIJELA MARTINOVIĆ OKREĆE NOVU STRANICU Prvi put progovorila o prekidu s Grašom, ali i o novom muškarcu

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Danijela Martinović prvi je put otvoreno govorila o emotivnom životu nakon prekida 26-godišnje veze s Petrom Grašom za Gloriu.hr. Navršivši 50 godina, splitska pjevačica spremna je na novi početak i s puno optimizna gleda na budućnost.

Osvrnula se i na šuškanja kako u njezinom životu postoji novi muškarac. Sa smiješkom je opovrgnula navode da je u njezinom životu bogati Austrijanac, a osvrnula se i na navode da ljubi Slovenca, po struci grafičkog dizajnera.

‘To sam negdje pročitala. Dobrosusjedski odnosi su jako bitni i zato ću ih održavati, ali novi ljepotan u mom životu je visok, vitak i elegantan bor, u koji sam se zaljubila na prvi pogled’, kaže Danijela za spomenuti portal. Dodaje i kako nema nemormalnih ponuda, svi udvarači su vrlo pristojni.

‘Ljudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da veze završavaju dramatično. Ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i cijeniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svatko razvija vlastititm tempom. Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postaju gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu nas zaokupljati i radovati druge stvari, za koje nismo ni slutili da bi mogli postati epicentrom našeg života. Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije je i najiskrneije da svatko nastavi u svom smjeru i ritmu. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju. Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha i obaveze’, ispričala je Danijela.


Komentari