DANIJELA MARTINOVIĆ NASTUPA U LISINSKOM: ‘Postoji li išta ljepše nego na Dan svih žena pjevati’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Na radost brojnih fanova, Danijela će ponovno, nakon tri godine, jedinstvenim koncertom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert za Dan žena, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta – presjek dugogodišnje karijere.

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije obilježja su ljubavi između Danijele i zagrebačke publike koja traje već tri desetljeća. Svi njezini nastupi posebne su glazbeno-scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zajamčeni.

”Postoji li išta ljepše nego na Dan svih Žena pjevati! Radosna sam jer ću upravo 8.3.2022. u dvorani Lisinski održati koncert ‘Otvoreno srce’… jer upravo takvo je srce Žene”, poručila je na svom Instagram profilu.

Inače, pjevačica ne prestaje puniti medijske stupce svakim potezom nakon što je hrvatskim medijima odjeknula vijest o novopečenoj vezi njenog bivšeg dugogodišnjeg partnera Petra Graše (45) i Hane Huljić (30).

“Previše se ozbiljno shvaćamo… Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmijeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci ono što čini život sretnim”, napisala je nakon prekida na društvenim mrežama. Po svemu sudeći, 2022. je njena godina!


Komentari