Danijela Dvornik u kupaćem kostimu izazvala pravu pomutnju: ‘Di vidiš baku?’

Facebook

Danijela Dvornik u zadnje je vrijeme postala prava zavodnica. Prvo je priznala kako ju muškarci salijeću i kako joj je inbox prepun poruka i to pogotovo mlađih muškaraca, a sada je izazvala pravu pomutnju najnovijom fotografijom s plaže. ‘Kakva baka, a?#womenover50’, napisala je ponosno pored fotografije u kupaćem kostimu, što je izazvalo salvu komentara, uglavnom pozitivnih, ali i koji negativni.

‘Foto montaža😮’ i ‘Super👏samo malo poradi na celulitu👍’ poručili su Danijeli dva fana, na što su njezine obožavateljice odmah stale u njezinu obranu silnim komentarima poput: ‘Zašto fotomontaža ko žena drži do sebe’, ‘Bome👌 vidi se da Balie ne vuče vaše korijene 😁’, ‘Pravi komad. 👏Današnje bake nisu ko nekad s maramom na glavi 😍’, ‘Svaka čast. 👏👏👏👏👏’, ‘Wow, komad ❤️’, ‘Zgodna žena 😍👏Nemoj vise mrsavit dovoljno je to, sad samo održavaj 😍’, ‘Bolja od J. Lo 💪’, ‘Top riba od bake ☝🏼👌🏼😍’, ‘Prekrasna’, ‘Di vidiš baku?’, ‘Super baka.😍’, ‘Ženo top si’, ‘Kao nekad I jos bolje’, ‘Odlično samo naprijed 😛👍’, ‘Bakica ko curica 😁😉👍👍’, ‘Žena baka lavica’, ‘Prekrasna Danijela😉😉’, ‘Gđo draga neke cure ni žene ne izgledaju tako dobro kao vi.. Svaka čast na dobroj liniji’, ‘Koja riba 😮👍’, ‘Zena se cilu zimu preznojava u teretani,jede mekinje i onda je dusebriznice pitaju jel to ona,jel fotomontaza🤮 Žena ženi najveci neprijatelj. Bravo gđo Danijela,primjer ste🤗🤗’, ‘Sexy 😎’, ‘Upornost čini čuda!Bravo Danijela!’, ‘Zena zmaj💗’ i ‘Svaka cast na liniji 👏👏

 

 

View this post on Instagram

 

Kakva baka, a? #womenover50

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Doduše, neki su fanovi i dalje bili skeptični pa je tako jedan napisao: ‘Skromna si. Sama sebi dajes ocjenu tijela. Znaci niti si zgodna niti ista. Uvik si bila bucka debeljuca. I samo skinila kile. To ne znaci ni da si zgodna ni nista. Samo imas normalnu kilazu. Realno nisi se satrala ni naradila u zivotu pa si mogla o izgledu i prije brinit’, no sudeći po količini pozitivnih komentara, od kojih smo izdvojili samo neke, Danijela se zaista ne treba brinuti oko toga što kažu hejteri.

Komentari