Danijela Dvornik prošla kroz dosta intenzivno iskustvo: ‘Bilo je hard core, plakala sam od muke’

Foto: Instagram

Majka Elle Dvornik i udovica legendarnog Dine Dvornika, Danijela Dvornik, pohvalila se sudjelovanjem u planinarskoj utrci Highlander Velebit, ali nažalost nije uspjela doći do cilja.

Dvornik je na svom Instagramu podijelila i opisala svoje vrlo intenzivno iskustvo na Velebitu, a priznala je da joj je žao što nije došla do kraja.

Avantura je trajala pet dana, i prelazilo se više od stotinu kilometara s teškim ruksakom na leđima, a Danijela ipak nije izdržala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

‘Bilo je hard core’

“Kuća na leđima, muka u nogama… bilo je hard core. Prvih 18 km teških uspona i još težih spuštanja sam nekako odradila, zadnjih par km sam plakala i smijala se od muke u isto vrijeme i preklinjala u sebi ‘šta je meni ovo trebalo’ (mjerač km je pokazivao da je put bio dug 22 km, a ne 18 km). Najviše me bacalo u očaj što se nije vidio kraj puta. Činilo mi se da hodam čitavu vječnost. Svakim stajanjem i skidanjem ruksaka on je postajao sve teži i teži, od milja sam ga zvala ‘mrcina’. Staza je bila dovoljno teška i bez ruksaka od 17 kg. Nakon neprospavane noći i grčeva u mišićima, odustala sam od idućih etapa od 36 km, jer bi to značilo da bi me uhvatila noć mojim tempom hodanja, da riskiram ozljede od umora, a to si ipak nisam htjela priuštiti. Treba znati procijeniti svoje snage i odustati na vrijeme. I ovih 18 km što sam napravila je uspjeh za mene, nešto što je van moje comfor zone, nešto što ni u snu nisam mogla sanjati da bih napravila. Sve u svemu super iskustvo i upoznala sam predivnih ljudi. Poseban pozdrav ekipi iz Valpova”, napisala je Danijela na Instagramu.

Danijela Dvornik progovorila o kćerinom razvodu: ‘Mama uvik sve zna prije svih’

Dvornik su se javili fanovi i svejedno joj čestitali na trudu. “Svaka čast”, “Bravo carice”, “Važno je sudjelovati”, “Ja sam se umorila gledajući”, pišu joj fanovi.


Komentari