Danijela Dvornik progovorila o onome što se rijetke bake usude: ‘Kao da je traktor prošao preko mene’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Influencerica Danijela Dvornik (55) nekoliko dana provela je s unučicama Balie Dee i Lumi Wren u svojoj kući na Braču. Nakon njihova odlaska, Danijela je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju putem koje je pokazala da je napokon došlo vrijeme da se posveti samoj sebi.

“Otišle su. Ispraznila se kuća. Nestalo je ono ‘baka,baka,baka…’ po 1000 puta, i još mnogo toga. Danas su se izmjenjivala razna raspoloženja, sreća jer ću se odmoriti, tuga jer će mi faliti. Nije lako biti sama i s 2 djece ali ne postoji drugačija opcija. Kad sam sama s njima onda imamo plan i program i moj cijeli fokus je na njima. Ne stignem ni misliti na sebe, a kamoli kremu na lice staviti. Večeras osjećam svaki dio tijela, opustila sam se i osjećam se kao da je ‘traktor prošao preko mene’. Ni jedan moj trening nema ovakve posljedice. Hitno mi je trebala hidratizacija tijela, kose i kože. Sve sam zapustila zadnjih dana. Ali dobro, vratit ću se u život. Laku vam noć”, napisala je u opisu svoje fotografije s maskom na licu i ručnikom na glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

‘I samoj mi je isto’, ‘Nije lako bakama, razumijem te u potpunosti’, ‘Sve je to u redu Danijela, meni si lijepa uvijek’, pisali su joj pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Podsjećamo, Danijela je još od pretprošle godine zamijenila život u stanu u zagrebačkom Vrapču za onaj u vikendici na Sutivanu, mjestu na otoku Braču gdje su Dvornikovi godinama ljetovali. Vikendicu je preuredila, a kupila je i maslinik.


Komentari