Danijela Dvornik progovorila o novoj ljubavi i braku: ‘Često sam se osjećala usamljeno’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Najpoznatija baka u Hrvata Danijela Dvornik prije dvije godine preselila se na otok Brač, a za Gloriju je otkrila kako ju svaki kutak kuće podsjeća na legendarnog glazbenika Dina Dvornika koji je preminuo prije 13 i pol godina.

U velikom intervjuu Danijela se prisjetila života s Dinom i progovorila o novoj ljubavi.

O Dini Dvorniku: ‘Najljepše su mi bile posljednje dvije godine’

“Najljepše su mi bile posljednje dvije godine s Dinom, imala sam osjećaj da naš odnos poprima neku drugu dimenziju, mirniju. Toliko smo se dobro poznavali da smo i bez riječi ponekad znali što treba. Godio mi je taj osjećaj pripadanja, njegova briga za mene i za nas koja se očitavala u malim gestama. Bilo je i loših perioda, ali hvatala sam se u koštac sa svim problemima, ništa nisam spremala pod tepih. Ne mogu reći da sam u svemu prošla neokrznuto, ali dobro sam zahvaljujući svojoj unutarnjoj snazi. Trebalo je dugo da posložim svoj život nakon Dinove smrti, to se nije dogodilo preko noći, ali sretna sam što sam ga uspjela dovesti gotovo do savršenstva”, ispričala je Danijela.

Odlazak Dine ostavio joj je emotivnu prazninu, no kaže da joj u praktičnom smislu samački život nije bitno drugačiji.

I dalje vjeruje u ljubav

“Ionako sam uvijek ja obavljala kućanske poslove, odlazila u trgovinu, mehaničaru, plaćala račune i rješavala sve administrativne stvari. Dina ništa od toga nije zanimalo i često sam se osjećala usamljeno”, priznaje.

Muška ruka joj nedostaje, ali ne primjećuje udvarače. Danijela kaže da bi bilo lijepo ponovno voljeti nekoga te vjeruje da će se to i jednog dana dogoditi. Priliku za ljubav nije godinama svjesno davala te je shvatila da je teško pronaći nekoga tko ima sličnu viziju života.

Komentari