Danijela Dvornik pokazala rezultate treninga i poručila: ‘Kad se noge definiraju, onda možete nositi minjak i s 55’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Influencerica Danijela Dvornik na svojem Instagram profilu pohvalila se izgledom svojih nogu. “Kad se noge definiraju, onda možete nositi minjak i s 55”, poručila je Danijela uz dvije fotografije.

Foto: Instagram Story
Foto: Instagram Story

Danijela voli trenirati pa često objavljuje fotografije iz teretane na svojem Instagram profilu. Tako je prošli mjesec uz jednu objavu napisala: “Jedna od stvari koja me raduje, a raduje me mnogo stvari, je trening. Bit ću dosadna kao i uvijek i nikad neću prestati govoriti koliko mi to znači i koliko mi to unapređuje život. Želim vas poticati da mijenjate svoj život na bolje jer fizička aktivnost daje jednu drugu osobinu životu. Moj proces mijenjanja života započeo je upravo mijenjanjem sebe. Kompletni ‘mindset’ se pročistio i dobila sam sliku onoga sto želim i kako vidim svoj život. Čitajte, inspirirajte se, radite na sebi svakodnevno i krenite polako, ali ustrajno. Družite se s prirodom, ona daje mnoge odgovore. I dobro vam jutro!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Također, nedavno je otkrila da se rado vozi na biciklu.

‘Znači ….moj put do treninga vodi skroz uz more i kroz prirodu . Treba mi otprilike 15 minuta relativno brze vožnje za zagrijavanje. Ali povratak traje puno duže jer svako malo zastajkujem koliko je priroda u ovom trenutku, predivna. I sad ti budi u lošem raspoloženju !? A ova bicikla vrijedi svake kune, voziti nju je pravi užitak , posebno ovdje na otoku’, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na biciklu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Komentari