Danijela Dvornik podvrgnula se novom tretmanu: ‘Smanjio mi se obujam struka’

Instagram

Danijela Dvornik, majka naše poznate influencerice Elle Dvornik te udovica kralja funka Dine Dvornika, u top formi je života. Nedavno se pohvalila rezultatima nakon što se podvrgnula tretmanu CoolSculpting ili ‘smrzavanje sala’, osim čega joj na lice stavlja približavanje kraja renovacije njezine kuće za odmor kojoj se posvetila zadnje dvije godine.

“Doktor Milojević me nagovorio da isprobam CoolSculpting s obzirom na to da je to novija metoda oblikovanja tijela bez kirurškog pribora, lako sam pristala. Dovoljno je otići nekoliko puta na tretman i čekati rezultate. Prvi rezultati su vidljivi nakon 3-6 mjeseci. Treba biti strpljiv. Zadovoljna sam, smanjio mi se obujam struka”, rekla je za Gloriu Danijela Dvornik koja je okušala ovu bezbolnu alternativu liposukciji.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Konačno ljeto ❤️ #beachtime #suncanje #vitaminsea #womenover50 #beachwearebylisca #lisca #lookingood #feelinggood

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi jednostavno se smrzavaju. Kada se dogodi smrzavanje sala tijelo prirodno eliminira mrtve stanice, a bez obzira na vidljive rezultate, Danijela se nije odrekla ni intenzivnih treninga.

“Treniram intenzivno kao prije. Trčim i sama vježbam. To je postala rutina bez koje više ne mogu”, dodaje.

Njezina kći Ella i sama se odlučila na izazov u kojem gubi kilograme nakon trudnoće. Koliko su potpora jedna drugoj?

“Ella je mlada i ona je u fazi “malo vježbam pa se opustim”, ja si taj luksuz ne mogu priuštiti. Možda koji dan, ali onda opet u trening.”, dodaje Danijela… “Ne znam koliko ga ja uopće motiviram, ako ga i motiviram onda to ne priznaje.”

Rezultati su došli postepeno, a zahtijevali su i obrat nekih prehrambenih navika.

“Volim hranu i priuštim si grijeh ponekad, ali se zato kaznim malo težim treningom.”

 

“Grickalice i čokoladu sam skroz izbacila. Sad recimo, kupovinu normalnu čokoladu ne mogu smisliti, preslatka mi je a nekada bi ubila za čokoladu. Grickalice izbjegavam. Forma je tu prvenstveno zbog mene same, a zbog toga se osjećam bolje i fizički i psihički.”, dodaje Danijela.

“Da bi se mogla nositi s tim izazovom treba biti u formi jer to iziskuje napor. Ali koliko god teško bilo, ljubav je to velika”, dodaje super baka koja je uskoro gotova s još jednim životnim zadatkom – njezina bračka oaza uskoro će biti tip-top, a svaki napor se isplatio jer Danijela je oduševila svojom istančanim ukusom. “Kuća je skoro pri kraju, sad je zadnja faza šminkanja i jedva čekam da se sve završi, da nemam više građevinskih radova i materijala po kući.”

Komentari