Danijela Dvornik otkrila tragične detalje svog života s Ellom i Charlesom: Fanovi izvan sebe od užasa

FOTO: Danijela Dvornik / Facebook

‘Jedna obiteljska 😎’, napisala je Danijela Dvornik pored fotografije na kojoj se nalazi s svojom kćeri Ellom Dvornik i njezinim suprugom Charlesom Pearceom. Međutim, ako je ovo tipično obiteljsko okupljanje kakvo možemo vidjeti u obitelji Dvornik – Pearce, moramo zaključiti da među njima ne vlada povezanost.

Ovo su zaključili i Danijelini obožavatelji, koji su ispod fotografije koju je supruga pokojnog Dine Dvornika objavila na Instagramu, pisali komentare poput: ‘Obiteljska, a sviii na mobitelima?’, ‘Svi na mobitelima, tužno’, ‘Tužne obitelji današnjice😪😪’, ‘Takva idila je danas moderna, da se slučajno nešto ne propusti, pozoveš se na caffee i onda svatko bulji u svoj mobitel’, ‘Lijepo se družite, svatko sa svojim mobitelom’, ‘Nek Balie malo još naraste pa će im se pridružit sa mobitelom’ i ‘Jedna obiteljska i svko na svom mobu ..🤔🤔 razgovor vjerojatno preko poruka’.

Instagram

Veliki broj fanova je pitao i to gdje je Balie, što ne govori samo da je ova obitelj non-stop na mobitelu, što je očigledan znak da se ne poštuju, već i da ostavljaju djevojčicu samu i to bez nadzora.

Komentari