DANIJELA DVORNIK O PROBLEMIMA S RENOVACIJOM KUĆE: ‘Malo o meni i malo o kapilarnoj vlagi’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Supruga pokojnog pjevača Dine Dvornika, 54- godišnja Danijela Dvornik otkrila je obožavateljima na Instagramu kako je kuću na Braču uređivala godinama pa se unatoč tome ponovno susrela s novim neplaniranim problemima u renovaciji.

Naime, u videu je otkrila kako se u kuhinji pojavila vlaga na zidovima, te potražila savjet pratitelja.

“Malo o meni i malo o kapilarnoj vlagi”, napisala je ispod videa u kojem objašnjava koliko je vremena i truda uložila u uređenje doma te upitala druge kako riješiti problem s vlagom.

“Moj savjet – vidi kako drugi otočani to rješavaju. To nije samo vlaga, već i morsko okruženje”, napisala joj je jedna pratiteljica.

“Ja sam vlagu riješila s termo bojom. Malo je skuplja boja ali meni djeluje”, napisala je druga pratiteljica.

“Ja sam u stanu riješila vlagu izolacijom unutarnjih zidova, fasada je isto sa izolacijom i vlage više nema”, samo je jedan od savjeta koji je dobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Podsjetimo, nedavno je Danijela slikovito opisala kako je sve izgledalo dok je uređivala svoju “malu oazu” na otoku.

“Bilo je dinamično, ponekad kaotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanje za glavu ali vrijedilo je. I sad kad je kraj, nije kraj jer još trebaju doći tende za terase, a isto tako postoji još neke stvari za rješavanje i rješavaju se. Uglavnom, koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da sve bude što jednostavnije za održavanje. Neki namještaj sam nasljedila, ali dosta toga sam kupila u Ikei jer mali prostori traže adekvatna rješenja”, ispričala je pa dodala kako je kuhinju birala mjesecima prilikom kupovine.

“Veliki sam ljubitelj ‘industrial loft dizajna’, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala” , otkrila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Komentari