DANIELI I GRAŠI PRESUDILA SVAĐA NA VIKENDICI? ‘Ona mu odgovorila, on je poklopio, ona se dignula i otišla s tuluma’

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Veza domaćeg glazbenika, 45-godišnjeg Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, jedna je od glavnih tema u Hrvatskoj, ali i regiji. Neočekivani par privukao je veliku pozornost medija i javnosti nakon što su prošli tjedan ˝procurile˝ fotografije na kojima su snimljeni u šetnji središtem Zagreba. I premda o svojoj ljubavi mudro šute, svakodnevno u javnost ˝cure˝ novi detalji.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Tako je za Jutarnji list neimenovana splitska pjevačica, otkrila kako se ljubav dogodila još početkom ljeta, a u trenutku kada su se zbližili, oboje su bili slobodni. Hana je prekinula dugogodišnju vezu s glazbenikom Tomislavom Šošićem koji trenutno boravi u Estoniji dok je Grašo proljetos stavio točku na kraj ljubavi s pjevačicom Danijelom Martinović i to nakon 24 zajedničke godine. Međutim, kako sada doznaje Jutarnji list, suprotno dosadašnjem mišljenju, veza između Graše i Danijele navodno je svoj kraj doživjela i puno prije nego je to službeno potvrđeno.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

˝Priča se da su ˝stvari˝ između Danijele i Petra počele pucati još prije godinu dana. Lani, u kolovozu, nešto su se porječkali na fešti koja se zbivala na njegovoj vikendici u Vinišću kod Trogira. On je njoj nešto prigovorio, ona mu je odgovorila, pa ju je on poklopio, na što se ona dignula i otišla s tuluma. Očekivala je da će on doći za njom, ali nije. Par dana se nakon toga nisu čuli, no onda su se našli i pomirili, ali Danijeli je i dalje bilo krivo što je on tada tako reagirao. Tu je nekako počelo, a u mjesecima što su uslijedili njih su dvoje, svaki za sebe, puno razmišljali o svojoj vezi i shvatili da žele različite stvari u životu˝, započela je splitska pjevačica za spomenuti medij.

Rastanak je prošao bez ružnih riječi

˝U trenutku kada su novinari proljetos doznali da Danijela i Petar više nisu zajedno, oni već mjesecima nisu bili zajedno. Iako ni to, nama sa strane, nije značilo da je među njima definitivno kraj. Jer, oni su se u prošlosti, tijekom 24 zajedničke godine, znali rastajati, ali i se na kraju uvijek sastali. Sada nisu. Nakon što su novinari otkrili da više nisu skupa, Danijela i Petar satima su razgovarali preko telefona. Bili su u tom trenutku pošteni i iskreni jedno prema drugom, a tek nakon tog razgovora novinarima su dali izjavu u kojoj su potvrdili da više nisu par. Koliko znam, rastanak je prošao bez ružnih riječi i predbacivanja. Ni Danijela ni Petar nisu ljudi koji bi prekrižili sve ono lijepo što im se dogodilo u skoro četvrt stoljeća ljubavi˝, ispričala je neimenovana splitska pjevačica za Jutarnji.


Komentari